Agenda	When: Friday 21 May, 9.00am–1.30pm (start 9.30am) Location: Level 2, 5 Cable Street
9.00-9.30	Coffee, croissants and fresh fruit (in the hallway–we will provide options for a variety of dietary requirements) (please introduce yourselves) [30 mins]
9.30-9.50	Agenda, health and safety, introduce support team Review pre-workshop exercise: Aquaculture Strategy map Worksheet 1 and 2 [20 mins]
9.50–10.50	Group work (three groups/three locations – board room/meeting room/MI office) Morning tea will be provided to each group on a trolley [60 mins]
10.50–11.20	Present back by each group (designers are present and take notes) [10 mins each – 30 mins total]
11.20–11.45	Assumption mapping of each map (Reuben Brady, Isabella Crawford and Maisie Hance) [25 mins]
11.45–11.55	Designers testing look and feel (Sophie Wells and Dana King) [10 mins]
11.55–12:15	Lunch (in the hallway) [20 mins]
12.15–12.45	Collaborate as a bigger group on a shared strategy map [30 mins]
12.45–1.00	Patron's observations: James Palmer, Lionel Carter, Ella Lawton and Michelle Pawson [15 mins]
1.00-1.30	Next steps (with tea and coffee): Exercise written up (Lachlan Rule and Reuben Brady) Thank you (Wendy McGuinness) [30 mins]

Please feel free to stay and work with us on the exercise (with Lachlan Rule and Reuben Brady), the strategy map with the designers (Sophie Wells and Dana King), or simply chat with other participants on lessons learned and next steps.

The board room is available until 4.00pm.

